Krishna Coenen

Voel je je al een tijdje niet meer goed in je vel? Zijn er bepaalde patronen in je leven die je liever doorbroken wilt zien? Pieker je vaak en zie je maar geen oplossing? Ben je regelmatig moe en futloos of voel je je vaak angstig, somber of verdrietig? Heb je het idee dat je weinig bereikt in je leven?


Als sociaal verpleegkundige en therapeute tracht ik je meer inzicht te geven in je gedachten, gedrag en emoties. Samen kijken we naar wat jou op dit moment bezighoudt. Je kan bij mij terecht voor levensvragen, rouwverwerking, stressverlichting, hoe omgaan met pestgedrag, identiteitsvragen, burn-out, sombere gevoelens, ingrijpende veranderingen, hoogsensitiviteit … Op een zachte, respectvolle manier en op jouw ritme help ik je weer in je kracht te staan.

Mijn basisopleiding is sociale verpleegkunde waarin het psychosociale welzijn van de mens centraal staat. Ik was actief in de residentiële zorg, waar ik hulp bood aan mensen in psychische nood, zoals afhankelijkheid van alcohol en geneesmiddelen, depressie, angststoornissen en gedragsproblematieken. Ik werkte eveneens als leerlingenbegeleider in diverse scholen, zowel in de hoge school als in de middelbare school.

Graag wilde ik de mensen echter nog een stuk persoonlijker begeleiden en meer tijd voor hen vrijmaken. Daarom startte ik binnen het Huis van de Haiku met een eigen therapiepraktijk: Het Helende Woord. De link met de natuur en het woord in de vorm van haiku kan daarbij een fijne aanvulling en ervaring zijn. Tijdens de sessies in een gezellige en lichte ruimte kunnen ook boeiende technieken en ideeën uit het oosten aan bod komen. Zoals bijvoorbeeld kintsugi: het herstellen van wat even brak, om nadien rijker, mooier te worden.

Een impressie van de kamer waarin de therapie plaatsheeft, kun je zien via dit fotoalbum: Het Helende Woord. Bij goed weer kan een sessie ook weleens in de wilde tuin van het Huis van de Haiku plaatshebben.

Prijs voor een consult: 45 euro.
Duur van een consult: 60 minuten.
Contact: mobiel +32 495 23 55 95 / e-mail krishna@huisvandehaiku.com