Krishna Coenen

Voel je je al een tijdje niet meer goed in je vel? Ben je op zoek naar rust die je maar niet vindt? Zijn er bepaalde patronen in je leven die je uit evenwicht brengen? Is rouwen om een verlies zo moeilijk? Ben je als jongeren op zoek en vind je het maar niet?


Als sociaal verpleegkundige en therapeute tracht ik je meer inzicht te geven in je gedachten, gedrag en emoties. Samen kijken we naar wat jou op dit moment bezighoudt. Je kan bij mij terecht voor levensvragen, het vinden van rust en evenwicht, rouwverwerking, het omgaan met pestgedrag, identiteitsvragen, hoogsensitiviteit … Op een zachte, respectvolle manier en op jouw ritme help ik je weer je evenwicht te vinden.

Mijn basisopleiding is sociale verpleegkunde waarin het psychosociale welzijn van de mens centraal staat. Ik was actief in de residentiële zorg, waar ik hulp bood aan mensen in psychische nood, zoals afhankelijkheid van alcohol en geneesmiddelen, depressie, angststoornissen en gedragsproblematieken. Ik werkte eveneens als leerlingenbegeleider in diverse scholen, zowel in de hoge school als in de middelbare school.

Graag wilde ik de mensen echter nog een stuk persoonlijker begeleiden en meer tijd voor hen vrijmaken. Daarom startte ik met een eigen therapiepraktijk: Het Helende Woord. De link met de natuur en het woord kan daarbij een fijne aanvulling en ervaring zijn. Tijdens de sessies kunnen ook boeiende technieken en ideeën uit het oosten aan bod komen. Zoals bijvoorbeeld kintsugi: het herstellen van wat even brak, om nadien rijker, mooier te worden. Of het opruimen in huis en hoofd.

Prijs voor een consult: 50 euro.
Duur van een consult: 60 minuten.
Contact: mobiel +32 495 23 55 95 / e-mail krishnacoenen@outlook.com