Döstädning

Margareta Magnusson

In Zweden is er op een hype ontstaan die zich focust op opruimen voor je dood gaat. Het was een zekere Margareta Magnusson die voor de term döstädning zorgde nadat haar beide ouders op korte tijd elk na elkaar overleden en ze geconfronteerd werd met een huis vol spullen en onbruikbare rommel die zij moest wegwerken. Ze realiseerde zich dat zij haar kinderen niet hetzelfde wilde aandoen. Döstädning zorgt ervoor dat je je huis opgeruimd achterlaat op het moment dat je je laatste adem uitblaast. Zo ontlast je je geliefden van extra beslommeringen. Iets voor jou?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s